Krondyr gemmer sig

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-1-1-7 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hjorte er naturligvis bange for mennesker og generelt enormt sky dyr. Deres ører opfanger enhver lyd, deres øjne enhver bevægelse, deres næse enhver lugt. Det siges tilmed, at de er i stand til at opfange vibrationer i underlaget gennem benene. Alt i alt har jeg aldrig særlig store chancer for at se dem, før de har set mig. Tit ser jeg dem først, når de er på vej væk. Jeg skal altid være opmærksom på vindretningen og på grene, kviste, blade og andet, der kunne larme, når jeg træder på det. På dette billede gemmer de sig, fordi de vist har opdaget mig – måske kunne de lugte mig, selv her på 100 meters afstand, men de kigger alligevel nysgerrigt op over bakkekammen.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

30×40, 45×60, 60×80, 68×90, 75×100

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)

Du kunne også være interesseret i...