Det lille vandfald ved Varna Strand

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-1-8 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Dette billede er taget med en lang lukkertid på otte minutter. Lang lukkertid betyder, at kameraet optager billedet over – ja, lang tid, i dette tilfælde 8 minutter. Det gøres ved at sætte et gråfilter på objektivet, der dæmper den mængde lys, der når ind på kameraets sensor. Resultatet bliver et stemningsfuldt udtryk, hvor vandets brusen er forvandlet til en silkeblød vandoverflade.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

40×30, 60×45, 80×60, 90×68, 100×75

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)