Mælkebøtte i aftenlys

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-1-1-3 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Mælkebøtten bliver også kaldt løvetand eller Fandens mælkebøtte, og den betragtes generelt som ukrudt. Dens blomster giver næring til utallige insekter, og så ligner de utroligt smukke, gule blomster små sole i græsset. Også efter frødannelsen som på billedet er de vanvittigt smukke med deres fantastiske, hvide frø, som vinden sender ud i skyer af små faldskærmssoldater.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

30×40, 45×60, 60×80, 68×90, 75×100

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)