Råbuk

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 1-1-1-1-1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Jeg sad skjult i skovkanten og ventede på, at krondyrene forhåbentlig ville vise sig, da jeg pludselig opdagede, at en råbuk var gået nærmest lige ind foran næsen på mig. Den var så tæt på, at jeg skulle være helt stille, så jeg løftede kameraet, der lå på jorden, meget langsomt. Da jeg tog det første billede, hørte råbukken kameraets lukker og stirrede overrasket hen imod mig. Den fik øje på mig, og jeg tog dette billede, lige før den løb væk.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)