Øjenkontakt med ungt rådyr

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 1-1-1-1 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Jeg gik stille rundt i Hørret Skov med kameraet i hånden, da jeg kom til en lille bæk, hvor jeg opdagede et ungt rådyr, der stod og drak. Jeg tog forsigtigt kameraet op, og rådyret opdagede mig i samme øjeblik og kiggede op. Jeg nåede lige at tage dette billede, før den løb væk, ind i skoven. En fantastisk oplevelse.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)