Krondyr på flugt

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 1-12 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hvorfor de løb, ved jeg ikke. Men jeg sad i skovkanten og lyttede til kronhjortens bjørne-agtige brøl, da jeg pludselig hørte den dundrende lyd af hundredevis af klove. Det lød som torden. Lidt efter kom en kæmpestor flok krondyr løbende over bakketoppen og ind i skoven til højre i billedet. Først havde jeg zoomet ind på flokken og tog nogle billeder, men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle komponere billedet, så man fik hele oplevelsen med. De løb og løb og forsvandt ind i skoven, så jeg skulle skynde mig. Jeg så op fra kameraet et øjeblik og opdagede grenene, der hang ned foran mig, og det smukke træ på bakketoppen, og jeg valgte derfor at zoome helt ud, så jeg kunne få det hele med. Det kræver tålmodighed, teknisk viden og kunnen at tage sådan nogle billeder, men nogle gange er man også bare utroligt heldig, og jeg er meget taknemmelig over at få lov at have sådan nogle oplevelser med vild natur og vilde dyr i Danmark.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)