Blomsterbi studerer Fibonacci-sekvensen

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-4-2 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Jeg er ikke så stærk i blomsternavne, så hvis du ved, om det er hvid okseøje, marguerit, præstekrave eller noget helt fjerde, må du meget gerne skrive til mig. Men jeg ved, at Fibonacci-sekvensen, der er en talrække, hvor tallet udgør summen af de to foregående tal, viser sig utallige steder i naturen, som fx her i blomsten som måden hvorpå de gule støvdragere har arrangeret sig.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)

Du kunne også være interesseret i...