Blomster og bi

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 29-2 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Jeg er blevet spurgt, om dette billede er photoshoppet – men der er ingen Photoshop involveret eller nogen anden form for billedmanipulation for den sags skyld. Billedet, du ser, er, som jeg så det, da jeg tog det. Det var et utroligt held, for egentlig ville jeg blot tage billeder af planten og blomsterne, der stod i skovkanten i de allersidste solstråler, hvor den sorte baggrund er den mørke skov.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

40×40, 50×50, 60×60, 70×70, 80×80

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)