Sammenflettet i kvadrat

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 29-7 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

(Dette er en kvadratisk version af et andet billede, jeg også sælger i horisontal beskæring her i webshoppen) De toppede lappedykkere har et lidt underligt udseende, en anelse udansk, næsten alt for yndefuldt. Deres endnu mere bizart udseende zebra-stribede unger får mig altid til at føle, at de slet ikke hører til i lille Danmarks flade landskab, men det er da fantastisk, at vi også har så eksotisk udseende fugle som dem. Her kigger en af dem op med et halvt oplukket øje, måske holder den øje med den mærkelige mand, der ligger ved søbredden og siger kliklyde med et underligt apparat i hænderne.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

40×40, 50×50, 60×60, 70×70, 80×80

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)

Du kunne også være interesseret i...