Syngende rødhals

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 1-11 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Rødhalsen er vitterlig en af de smukkeste, fineste fugle, vi har i Danmark. Jeg er helt vild med dens store, sorte øjne, elegante form, røde hals og så selvfølgelig dens fantastiske sang. Denne specifikke rødhals tog jeg et billede af, da jeg var ude at gå i skoven i Viborg, og den pludselig satte sig tæt på mig og begyndte at synge. Det var meget tidligt forår. Jeg stod længe og lyttede og tog billeder. Den sang sikkert om, hvor stor og farlig den var, så andre hanner ikke turde invadere dens territorium, men det lød nu alligevel meget smukt i mine ører.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)

Du kunne også være interesseret i...