Rørsanger i solnedgang

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-5-1 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

I rørskovene gemmer sig utroligt mange fantastiske fugle, som man sjældent får at se. Dens lille silhuet ser ikke ud af meget, men i solnedgangen i Nationalpark Thy var jeg så heldig at fange et billede af den syngende rørsanger, hvis rytmiske sang bedst kan beskrives som beroligende techno. Den synger et virvar af triller og rytmiske pulseringer, der nærmest har både melodi, vers og omkvæd, mens den sidder og holder fast i rørene, der vugger i vinden.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)