Lyset bryder igennem skyerne

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-1-1-4-1 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Billedet er taget i det sydlige Frankrig fra en bjergtop. Det var en fantastisk, dramatisk solopgang med mørke skyer i horisonten. Vi vandrede op ad bjerget, mens det stadig var mørkt, for at vi kunne se solopgangen. I mørket hørte vi vildsvin og andre sære, uhyggelige lyde.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

30×40, 45×60, 60×80, 68×90, 75×100

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)