Skulende natugle

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-1-9 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Natuglen er en sjældent set fugl. Som navnet antyder, er den et natdyr, så den sover normalt fra solopgang til solnedgang. Men denne natugle var jeg så heldig at få øje på, da jeg kom gående forbi nogle træer. Den sad og skulede ned på mig, men virkede ikke ellers utryg ved min tilstedeværelse, så jeg blev stående og tog lidt billeder, før jeg gik igen og lod den være i fred.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

40×30, 60×45, 80×60, 90×68, 100×75

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)

Du kunne også være interesseret i...