Kronhjort

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-20 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Jeg sneg mig ind gennem krattet i Hørret Skov for at komme tættere på den brølende kronhjort. Jeg var bange for, at alle de visne blade i skovbunden afslørede mig, men jeg nåede ret tæt på den, uden den opdagede mig. Den gik lige så stille rundt og spiste, og på dens vej videre ind i skoven fik jeg taget dette billede.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)

Du kunne også være interesseret i...