Kronhjort

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 1-26 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

(Dette er en vertikal version af et andet billede, jeg også sælger her i webshoppen, “Kronhjort i skoven”) Det var en vild oplevelse, hvor kronhjortens dybe, rungende brøl ekkoer gennem skoven. Det er vores største landlevende dyr, og det fornemmer man, selv på lang afstand. Det runger mellem træerne, lydene af deres store gevirer, der støder sammen, når hannerne slås, og man tror, det tordner, når hundredevis af hove under den enorme flok af hunner og få hanner, når de pludselig beslutter sig for at løbe.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)

Du kunne også være interesseret i...