Rådyr i Nationalpark Thy

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-10-1 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Helt ude ved kysten fik jeg øje på dette lille rådyr, der gik i klitterne i Nationalpark Thy. Dens silhuet var så skarp en kontrast mod den dyborange aftenhimmel, at jeg var nødt til at sidde og vente længe på at kunne få den helt rigtige komposition. De her simple kompositioner, hvor der egentlig ikke sker særligt meget på billedet, kan jeg personligt virkelig godt lide, fordi de bliver så grafiske og stemningsfulde.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)