Lyserøde støvdragere

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 1-6 Kategorier: , ,

Beskrivelse

De fleste af mine billeder her i shoppen er digitale, men lige det her billede er faktisk et analogbillede, som jeg tog med et gammelt analogt Canon-kamera i Forstbotanisk Have i Aarhus. Af og til kan det analoge foto noget helt specielt, og det lidt grynede look og de saturerede farver giver billedet en anden følelse, end hvis det samme billede var taget digitalt.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)

Du kunne også være interesseret i...