Vinter, tåge og træer

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-8 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Mange føler, at vinteren er deprimerende, mørk, kold og tom, men visuelt finder jeg virkelig mange smukke, grafiske udtryk i skovene rundt omkring, som opliver mig. De nøgne træer står skarpt mod den overskyede himlen. Skoven er stille. Tågen er ofte tyk og stemningsfuld. Vinteren er en kontemplativ og mere indadvendt tid for mig, som jeg også har brug for i løbet af året, præcis ligesom naturen har brug for en pause.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)