Alpesejler

400,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Print af højeste kvalitet

Varenummer (SKU): 2-1-22 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

I de sydfranske bjerge så jeg denne alpesejler skære gennem luften som et barberblad med akrobatiske bevægelser. Som mursejlerne, som vi har i Danmark, lever de mere end 99 % af deres liv i luften; de sover og spiser flyvende, hvor den ene halvdel af hjernen sover skiftevis, mens de flyver i ottetaller i høje luftlag. I deres levetid flyver de sammenlagt 11 gange rundt om Jorden. De lander kun kortvarigt for at bygge reder, parre sig og yngle.

Alle print leveres klar til ophæng (undtagen fine art papir uden ramme). Alle priser er inkl. moms og fragt til alle adresser i Danmark. Alle printmaterialer, du kan bestille, har jeg nøje udvalgt, så du er garanteret den allerhøjeste kvalitet.

Kontakt mig på mail maltebp@maltebp.com for yderligere henvendelser, hvis du fx gerne vil tilpasse dine egne mål, købe et billede, som du ikke fandt her i webshoppen, vil høre mere om historien bag billedet, samt alle andre spørgsmål du måtte have. Der er ingen besværlighedsgebyrer, og jeg plejer at være rimelig nem at snakke med!

Yderligere information

Størrelse (cm)

45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70

Materiale

Fine art papir Hahnemühle 230g, Fine art med ramme (sort), Fine art med ramme (hvid), Fine art med ramme (egetræ), Lærred, Lærred med svæveramme (sort), Lærred med svæveramme (egetræ), Akustikprint med ramme (sort), Akustikprint med ramme (egetræ)