Bestil print

Du kan bestille mine print ved at finde dit billede her på hjemmesiden og skrive en mail til mig på maltebp@maltebp.com. Så får jeg det printet præcis i den størrelse, ramme og det materiale, du ønsker. De leveres klar til at blive hængt op.

Du kan også gå ind i min webshop og se de mange naturbilleder, jeg har til salg som print derinde. På denne måde støtter du mit arbejde som naturfotograf

Alle print kan vælges fra gallerierne 'Natur' og 'Drone'. Ønskes digitale kunstbilleder, kan de ved aftale printes som nummererede limited editions.

Kvalitetsprint er dyrt, men jeg har gjort det så billigt som overhovedet muligt at købe print, samtidig med at kvaliteten er helt i top, da idéen jo ikke for mig er at tjene penge, men at formidle den smukke danske natur.

 Følgende materialer kan vælges til alle print:


Plakat- og papirprint
Vælg mellem forskellige papirtyper:
  - Mat Fine Art papir 230g i høj kontrast og skarp opløsning (anbefalet). Bæredygtigt papir med mat finish, fremstillet af træer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med en lang række sociale og miljømæssige kriterier. Kraftigt, smukt papir.
  - Selvklæbende plakat i slidstærkt materiale lige til at sætte op på væggen. Kræver ingen huller eller andet i væggen. Vandfast, rengøringsvenligt og modstandsdygtigt overfor sollys.
  - Udendørs plakat 200g, der kan klare regn og sol og kan hænge ude i al slags vejr.

Mat Fine Art papir og udendørs plakat kan købes indrammet. Der er tre skifterammer at vælge imellem: mat sort, mat hvid, mørkt træ og lyst egetræ.

Størrelser: 30 x 20 cm til 230 x 155 cm


Akustikprint (med eller uden ramme)
20 mm støjdæmpende mineraluldsplade i HD UV print som ikke falmer. Reducerer lydniveauet, der rammer billedfladen, med 95-100%. Refleksfrit uden genskin. Håndlavet kvalitetsramme i mat sort, mat hvid, sort træstruktur, mørkt træ eller lyst egetræ (ramme uden glas).

Størrelser: 40 x 30 cm til 240 x 120 cm


Lærredsprint
Kraftigt organisk bomuldslærred med skarpe og klare farver uden reflekser fra sollys og lamper. På 38 mm blindramme (dvs. monteret på usynlig ramme)
Kan også fås med svæverammer i mat sort, mat hvid, egetræ, sølv og guld (ramme uden glas). Lærredsprint falmer ikke, kan rengøres med en våd klud og har en smuk struktureret overflade.

Størrelser: 30 x 20 cm op til 260 x 200 cm


Skumpladeprint
Opskummet PVC har et semimat og elegant udtryk. Refleksfrit og vandfast. Skumpladeprintet leveres med skjulte beslag på bagsiden, så billedet fremstår svævende cirka 15 mm fra væggen, og skaber et indtryk af, at skyggen indrammer billedet.

Størrelser: 30 x 20 cm til 225 x 150 cm


Aluprint
Semimat og refleksfrit. Vælg mellem forskellige aluplader:
  - Mat aluplade. Egner sig godt til fx sort-hvid. Vandfast og UV-modstandsdygtigt, så det også kan hænges udendørs.
  - Hvid aluplade. Knivskarpt, semimat udtryk. Vandfast og UV-modstandsdygtigt.
  - Aluplade Giclée Mat. 3 mm aludibond-plade i ultraskarpe detaljer
  - Akryl-dibond. Fantastisk farvedybde med billedet under 3 mm gennemsigtig akryl

Størrelser: 30 x 20 til 300 x 200 cm


Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Jeg rådgiver gerne, så hvis du fortæller, hvilke billeder du har i tankerne, og hvor og hvordan du tænker, det skal sættes op, så kan jeg foreslå det bedste valg til dig og eventuelt give dig en god mængderabat, hvis du ønsker flere billeder.

Hvis du har yderligere forespørgsler, er du selvfølgelig også velkommen til at skrive til mig.

Hvert billede har en unik historie, så skriv gerne hvis du vil høre mere om et billede.